tiistai 21. syyskuuta 2010

Uusin maamerkki

Bloggeri on sekaisin. Liekö syntymähumalassa, tillitallin, pomp, pomp. Enää en osaa siirtää kuvia tiedostosta tai jos kuva on valmiina, en voi kirjoittaa tekstiä. Ehkä tämä pimennys johtui salaisiksi julistetuista Mahlahallin vihkiäisistä.

Kuvan paikkaa en voinut valita, ei ollut ohjetta siihen; vasemmalla, keskellä, oikealla. Olkoon nyt siinä missä on. Kun opin enemmän uusitulla versiolla tai palaan M 98 vanhaan versioon, teen korjauksia. Minulle verkkokirjoitustaidon itseoppineelle olivat ohjeet yksinkertaiset. 

Ei matkimalla, paina tuosta. Peeerrrrkelee, tärisi vanha veteraani vieressäni kuin palokärki. Mitenkä se nuoli liikkuu? Ota hiiri käteen, äläkä pidä käsiä sylissä toimettomana. Peeerrrrrkkele!!! 
www-sivut on aikasyöppö. Kaikkea voi katsoa, kuunneella, etsiä netistä. Ei minulla ole aikaa eikä halua elää nettielämää. Sekin on yhdenlainen poliitikkopirujen ansa meidän yli-ikäisten pään menoksi. 

Onneksi minulle annettiin uusia osoitteita akateemisten verkkokirjoituskurssilta. Siitä tuli projektini "potentiaalisten mahdollisuuksien ja ongelmien" -analyysi. Enhän tuota itse olisi keksinyt tuulesta temmata, vaan sain todellisen opetuksen sähköpostissa.
- Jos tarvitset täydennyskoulutusta, mene vanhustyön keskusliittoon.
- Jos haluat kirjoittaa, mene muinaismummojen muistelupiiriin.
- Itse asiassa sinulle on tarjolla ammattikorkean järjestämää lievästi dementoituneiden päivätoimintaa. Osallistu siihen. (Ei ollut lähettäjää yksin elävälle evp-omaishoitajalle.)
Tiesin tästä toiminnasta, olinhan poliittisen puheejohtajan kanssa siellä tutustumiskäynnillä projektin aloittamista varten. Ei ollut minun juttu sisä- eikä ulkopuolella. Sain tarpeekseni, eikä valinnat siihen loppuneet. Jotakin parempaa sain tilalle. 

Löysin voimauttavan valokuvan. Kuinka valokuva voi voimauttaa, siihen voit tutustua - http://www.tedxhelsinki.fi/?page_id=127 
Kaikki huostaanottajat!
Tutustukaa tähän menetelmään auttaaksenne huostaanotettuja "Maailman ihanimpia tyttöjä", joista ei tule pahoja akkoja. Heitä on maailma median mukaan pullollaan. Eikä se tee pöljemmäksi poikia, isiä, miehiä, vaan hekin ovat tai tulevat maailman ihanimmiksi ihmisiksi. Koetut traumat vaikuttavat elämän valintoihin, jos niitä ei tunnista. Hii-hoo, tämä ei päde politiikassa, paitsi luopuneiden kohdalla palata elämään. 

Annetaan
  • viisaiden johtaa,
  • sotilaiden suojella,
  • kauppiaiden käydä kauppaa.

Ei kommentteja: