torstai 30. syyskuuta 2010

Sydänchakra

Yrittänyttä ei laiteta. Moni on ominut kuvat tekijänoikeudella itselleen. Tämä alkuperäinen piirros on jonkun anatomisia piirroksia tehneen käsialaa eikä siihen lisätty chakratietokaan ole kenenkään yksityisomaisuutta. 
Blogger opasti jo kuvan siirtämistä ohjepalkilla. Nyt osaan sen lukea ja lisätä ohjeen mukaan paikalleen oikeassa koossa.

Sydämessäni asuu myötätunto

Kulkiessani keskellä vihreän luonnon kauneutta ravitsen huomaamattani rinnan kohdalla sijaitsevaa sydänchakraa. Se on koko energiajärjestelmäämme tasapainottava keskus, jossa yhdistyvät kolmen alemman ja kolmen ylemmän chakran energiat. Siksi sitä kutsutaan myös sielunportiksi.

Sydänchakran tehtävä on yhdistää rakkauden avulla. Sen ollessa yhteydessä ylempiin energiakeskuksiin herkistymme tuntemaan hengen läsnäolon kaikessa elollisessa. Olemuksemme täyttyy luonnollisella ilolla, vapaudumme erillisyydestä ja koemme itsemme osaksi pyhää ykseyttä.

Rakkaus rohkaisee

Pyyteetön rakkaus ja myötäelämisen kyky syntyvät sydämessämme. Ne ovat tunteita, joiden kautta tulemme ihmisiksi ja olemme yhteydessä ympäristöömme.
Mitä syvemmällä ymmärryksellä opimme rakastamaan itseämme, sitä vilpittömämmin voimme tuntea rakkautta myös muita ihmisiä ja luontoa kohtaan. Tähän meitä ohjaa sydänchakran voimakas energia, joka säteilee vahvasti ympärillemme.
Sen spontaanisti parantava ja harmonisoiva vaikutus välittyy sydämen johdattamana myös käsiemme välityksellä. Samankaltainen hoitava loiste on myös hempeän vaaleanpunaisella taivaalla.
Sydänchakran kautta koemme kaiken kauneuden ympärillämme: siellä kuvat, sanat ja soinnut muuttuvat tunteiksi.
Perusperiaate: rakkaus, anteeksianto, rakkaudellinen yhteys.

Malttamattomana aloitin kirjoittaa tätä tekstiä ennen päivän kohokohtaa Derrickiä. On niin paljon selvitettäviä asioita, joista minua muistutetaan. Haluaisin olla jo kaikista ulkopuolella. Kun tahalliset asiavirheet minulle esitetään laskun muodossa, herää kysymys, olenko minä maksava ja vastaava minulle kuulumattomista maksuista. 
Haloo, taas pitä lähettää lasku takaisin korkeammalle taholle, kun laskun lähettäjän osoite puuttuu. Se vaatii vähän taustatietojen penkomista aina siitä asti, kun tie tehtiin Vihtaniemeen. Minulla on sanottu olevan siellä lomakiinteistö. Kunnan virkamies puhui puolestamme rakennusvalvonta rekisteriin ja maistraattikin uskoi niin olevan.

Olen oikaissut tämän asian rekisteriin, kiinteistöverottajalle, jätekukolle. Mutta Viht.men  yks.tien tieh.k.ta ei sitä halua oikaista. Vihtaniemellä kaikuu korviini uhkaus: "Maaoikeushan sen viimekädessä päättää." Tietenkin kunnan eduksi lahjotuilla päätöksillä, jos veisin asiaa eteenpäin. En vie, minulla ei ole Derrickin kaltaista puolestapuhujaa. On vain paskanjauhajia, joiden suut pitäisi pestä saippualla.
Odotan aikaa parempaa, kun maan hallituksen toimet tutkitaan, sitten on vuorossa kunnan hallinto.

Olen ollut kuninkaallinen entisessä ja nykyisessä elämässä. Derrickin jälkeen tutustuin vielä kuningatar Sonjan opastuksella yli 700 vuotta vanhaan kuninkaalliseen puutarhaan. Sen vaiheisiin, kuka milloinkin oli omistajana. Nyt se on museoviraston valvonnan alla. 
Elätän toiveita, että lapsuuskotinikin voisi palata aikaan, jolloin siellä tehtiin työtä suuren perheen elättämiseksi. Yhteiskunnan vaatimukset lopettaa entiset työt ja mestata nuoret miehet torppareina on toteutuneena kovin lähellä. 
En tuota silloin ajatellut, että tukkilauttojen puut menivät sotakorvauksina Neuvostoliittoon. Siitä verkkolehti Värtsi kirjoitti äsken.
Tämän päivän kunnan uusrikkaat mökkiläiset ovat vaatimassa etuuksia itselleen meidän kustannuksella. Leninin testamentti toteutuu karmaisevalla tavalla. 
Kataistakin kyrsii fantastico -huutojen välillä. Voiko äidin pikkupojalla olla sydänchakra tasapainossa, kun kyrsii? Minuakin on kyrsinyt hetken, mutta kohta on mielessä rauha ja rauhallisin mielin vaihdoin maisemaa ja nuuhkin, miltä rauha tuoksuu. Rauhanruhtinaskin toteuttaa ylempää tullutta ohjesääntöä. Lainaan vapaasti: En minä tullut tuomaan rauhaa. Minä tulin tuomaan teille miekan. 
Kun sodat on sodittu, toteutuu lupaus. Rauhan minä jätän teille, oman rauhani.

Ei kommentteja: