keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Solar plexus

Harmoninen ja itsensä hyväksyvä ihminen tuntuu loistavan ympärilleen valoa kuin kesäpäivän aurinko. Silloin voin sanoa, että aurinkokeskus on tasapainossa. Ihminen toimii sopusoinnussa sekä sisäisen itsensä että koko maailmankaikkeuden lakien kanssa.
Solar plexus jakaa tulen, lämmön ja valon voimaa meihin. Sen kautta aistimme myös muiden ihmisten tunnetiloja. Tässä keskuksessa jalostuu meidän ruumillinen tahto, hedelmällisen lisääntymisen vietti ja alkuperäisten tunteiden kirjo persoonallisuudeksi.
Lopulta jokainen meistä on paras mestari itselleen. 
Perusperiaate: olemassaolon muotoutuminen

Olen oma opettajani ja annan aurinkoni loistaa. 

Pimeässä Pohjolassa aurinko jää muistin varaan. Vaikka en sitä näe, tiedän sen loistavan. Mennyt kesä pysyy mielessä kauan. Kaktukset ovat varautuneet tähän ilmanalaan. Kaupungin katolla sukupuuni on kasvanut komeaksi kaktukseksi. Siirsin jo sisälle, ettei halla pääse panemaan eikä puraisemaan. Olen joutunut sukututkimuksen koukkuun. Keitä kaktuksen piikikkäät haarat kuvaavat? Verkkokirjoittajan talossa ei ole tilaa suurille puille. 
Raha kasvaa puussa ja puunmyynnistä saadut rahat tuhlataan turhuuteen. Suurista puista ei ole sukupuiksi. Ovat liian hötöjä mihinkään käyttötarkoitukseen. Kotikuusi kuului jokaisen pihapiiriin silloin ennen. Käkkärämännyt pitävät pintansa. Niille ei ole teollista käyttöä. Kaktus viihtyy aurinkoisella ikkunallani ja kasvaa hitaasti.

Ei kommentteja: