lauantai 25. syyskuuta 2010

Jo meni vaikeeks

Kävin kaupassa. Matkalla huomasin poistomyynnissä tietokoneopetusta eurolla. Sitä minä tarvitsen, kun ohjelmat muuttuvat yhtä tiuhaan kuin joka henkäisyllä kuolee lapsia nälkään. Tulomatkasta vanha opetus palasi mieleen. Älä lähde nälkäisenä kauppaan.

Kuitenkaan en ole vielä syönyt, pitää katsoa ensiksi uusimmat tapahtumat omassa nettiympäristössäni. Sitten vielä jäi hiertämään kuvan siirtämisen vaikeus bloggeriin. Kuva ilmestyi keskelle, mutta kulmasta kiinni raahaten näytin sille kaapinpaikan Munkkiklubilla. 

Olen painiskellut oman perheyhteisöni vuorovaikutussuhteiden kanssa. Löysin itseni rumana ankanpoikasena vieraassa pesässä kasvaneeksi. Tiedän tosiasiat syntymästäni, lapsuudesta, koulunkäynnistä, työhistoriasta ja tutkin veli- ja siskokultia kiinalaisen horoskoopin valossa. Veljekset ovat kaksoset, samana päivänä syntyneet, mutta ikäeroa on 10 vuotta. Wiljami on härkä, ikänsä paikallaan ollut, nämä tiedot tärkeimmät. Daavid, sika, oikea pipariporsas, tulihan hänestä sokerileipuri kondiittori. Minkä tempun kone minulle teki. Poisti kuvan nurkasta ja vippasi sen keskelle kenttää. Tässä seison enkä muuta voi.

Ei kommentteja: