tiistai 31. elokuuta 2010

Innovaatiouute

Kaukomatkaajat ovat superbakteerin kantajia. Superbakteeriin ei antibiootit pure. Tällaisen bakteerin voi saada niiltä jalansijoilta, johon on sattunut syntymään. Mikä muutti punkin sairastuttavaksi hämähäkiksi. Ehkä sen kiinnostavuus kirkollisena kirkkoveneenä. Punkki ei kudo verkkoja, se poraa imukärsänsä ihon läpi. Ottaa mitä tarvitsee lisääntyäkseen ja poistuu vähin äänin huomaamatta. Antaisiko sen olla paikallaan ja välttyisi ikävältä borrelialta, jos sitä ei poista väkisin.

Nyt olen sairastunut uuteen tulehdustilaan, jonka parantumista odotan syötyäni antibioottikuurin loppuun. Kipuun olen joutunut ottamaan varalta ostamaani lääkettä, johon saattaa syntyä riippuvuus. Olen huono sietämään kovaa kipua ja siksi ennaltaehkäisystä tiedän jotakin. Kilvoittelen kiusaukseen joutumasta virtuaalisesti varaamalla ruoskat ovenpieleen ja vahvana lähden ulos kadulle. Siellä vaanii monta vaaraa näin vaalien edellä.

Joku kalastelee ääniä, joku katselee alaikäisiä tyttöjä ja poikia. Joku on tälläytynyt ihan vartavasten korkokenkiin ja stay-up'pien lisäksi sukkanauhoihin tullakseen huomatuksi. Osat ovatkin näytelmässä toisin päin. Vallitsee kysynnän- ja tarjonnanlaki.

Jollakin on liikaa rahaa ja tarjoaa sitä vastapalvelusta. Kirkon päämies valitsi "luopumattomista levyistään" puolen tunnin onni vain. Se kertoo ajan tyhjiöstä, johon tarjotaan lääkettä. Nyt jokainen saa maistaa omaa lääkettään, tahtoipa sitä tai ei. Siihen ei enää antibiootit auta.

Markkinoille on tullut innovaatiouutetta. Siltä odotetaan paljon taloudellisesti ja tehokkaasti. Suuruudenhulluus on ollut huipussaan. Toinen ääripää on kuihtua kukonsilmäksi.

Tämän päivän pintamuotia katsoessani palaan lasten pituuskasvuun. Kun potkuhousut kävivät liian pieniksi, katkaisin sukkaosan pois. Nyt naiset ovat kasvaneet täyteen pituuteensa ja potkuhousut ovat nousseet polven alapuolelle. Katson edustajiemme pukeutumista ja vertaan heidän ajatuksiaan potkuhousuista ulos kasvaneiden ajatuksiin. Sitä sanotaan poliittiseksi paketiksi puolueiden mukaan.


Superbakteeri on katkaissut häntänsä erottuakseen siittiöistä. Mitään muuta siitä emme tiedäkään. Emme enää osaa syödä elääksemme, vaan elämme syödäksemme kaikkea roskaruokaa, josta puuttuvat vitaali- ja hivenaineet. EU haluaa tässä suhteessa muuttaa ruokakulttuuriamme. Ylimääräinen ruoka on heitettävä pois. Sitä ei saa antaa edes sioille, vaikka olisi kuinka lempipossu tai raittiuslupauksen tehnyt Possuressu.

Yhteiskunnassa vallitsee turhautuminen ja puutostila. Jos elämänhalu on voimakkaampi kuin kuolemanvietti, odottaa pitkäikäisiä elämänhaluisia nahkiaisten tapposuolaus. Sitä varten varaudutaan uuteen rokotusohjelmaan. Piikki tehdään haluttavaksi, kun kaikille sitä ei anneta. Joutuu itse ostamaan ja tekemään ulkomaanmatkan saadakseen sen halvemmalla kuin kotimaassa. Turhuuden markkinoilta on pitkä matka mahdollisuuksien torille.

Ei kommentteja: