lauantai 1. toukokuuta 2010

Taas leivoset ilmassa leikkiä lyö

Muiden ilmaantuminen taivaalle herättää epäilyjä, ovatko ne uffoukkoja, itsemurhaiskijöitä vai mannerten välisiä ohjuksia. Kuningas on viettänyt syntymäpäiviään. Seuraan niitä sivusta, olenhan viimeinen horoskooppimerkki, joka pitää syntymäpäiviä tärkeänä. 
Jotakin samaa periaatetta noudatan kuninkaan kanssa lähettäessäni juhlakutsuja. Kuningas ei halunnut prinsessojen kumppaneita julkiseen gaalailtaan näyttäytymään. Tänä vuonna juhlasta puuttui Maddekin petollisen Romeon töppäilyjen takia. Viralliset kuvat juhlatilaisuuksista kertovat sen hetkisen tilanteen päivänsankarin vieraista. 

Vuosien varrella kertyneistä kuolinilmoituksista luen hektiset seurustelusuhteet. Kun toiset hautajaiset seuraavat perään, on nimet vaihtuneet. Toivon pysyvyyttä suhteisiin, jotka on kerran esitelty suvulle. Tai muuten suvut ovat sikinsokin kuin siittimet miehen fantasioissa. Olen elämänmittaisen yksiavioisuuden kannattaja. Siihen pystyvät kattohaikarat. Puolustavat pesäänsä rituaaleilla myrkytyksestä huolimatta viimeiseen asti. Tulihan se kansanedustajan suusta ydinvoimalapäätöksistä. Se on niin seksikästä. Tai Sarasvuon motiivista haalia lisää eroottista rahaa. Kummassakaan en näe kuin laillistusta hakevaa ilotalobisnestä.
Asiakkaan kanssa puhutaan rahasta ja tehdään pakollinen KT ennen siirtymistä varsinaisiin hommiin. Hoi laari laari laa, turhaan ei aikaansa tuhlata saa. Aaltoyliopisto tutkii aivoja, kuinka ihmiset saisi enemmän ostaamaan tavaroita, joita he eivät tarvitse. Yritän pysyä viikkorytmissä ja lepopäivässä. Lippu on tangossa vapaapäivän kunniaksi. Taivas itkee ja pyyhkii kyyneleensä siniristilippuun, joka roikkuu kuin märkä rätti salossa. Ihminen ei hallitse ihan kaikkea öljynporauksesta eikä Haitin maanjäristyksestä. Jospa lähdettäisi poistamaan köyhyyttä, sillä köyhät teillä on luonanne aina.

Ei kommentteja: