perjantai 7. toukokuuta 2010

Huligaanien taiteilijaelämää

Päivän Derrick ja Salainen miljonääri pitävät minut tiukasti tämän päivän politiikan huipulla. Lööpit kirjoittavat pääministerin osallistuneen play-boy lehden keskiaukeamalla esittäytyneen kirjailijan taidenäyttelyn avajaisiin ilman kihlattuaan. 
Siitä on aikaa, kun keilahallilla odotettiin palkintojen jakajaa. Luvattiin kuuluisuutta. Minulle pettymys oli suuri, kun paikalle ilmestyi anorektinen Kata. Minusta oli epämukavaa katsoa sairaan tähden ja reippaiden keilaajien halauksia. 
On eri asia, jos ollaan potilaskäynnillä, mutta voitonjuhlissa. Olisin jo valmis teatterin valtaukseen itsemurhapommilla. Sen jälkeen riittäisi neitsyeiden palveluja loputtomiin. Eikö meidän eroava Pää opi milloinkaan. Taitaa olla vielä valitus ensimmäisestä kirjailijakokemuksesta päätöstä vailla. Ei taida vihon viimeisille kiusauksille olla päätä näkyvissä. 
Tuomas sanoi: Perketi, saaketi, jätetään toiseen kertaan. Tuomas kertoi, kuinka hän oli välttänyt kiusauksen sodassa. Poistui tyyny kainalossa paikalta ja kohta pamahti. Tänään menestynyt miljonääri kävi läpi omia piilotettuja tunteitaan Falklandin sotaan osallistuttuaan. Tapaa vammaisia, yksinäisiä vanhuksia ja psyykkisiä vammoja sodassa saaneen veteraanin. Tänään Derrickille ei löydy uutta murhaa selvitettäväksi, mutta aika pian taas kuitenkin niissä piireissä, joissa sattuu ja tapahtuu suljetuissa huoneissa. Huligaanit yläkerran ukkoina aina ovat ampuneet kovilla.

Kaikkia eksyneitä kyselijöitä pitää opastaa eteenpäin ministerille asti, jospa hän tietäisi jotakin. Aihe miljoonas sähköposti. Is you penisSIZE enough for you. Effektive way to Grow your penis 3" - 4". Grow & Thicken your penis. dna isännöi sähköpostia rahastusoikeudella nettiyhteydestä. Ei ole miestä eikä naista missään korjaamaan tilannetta. Minulle lähetetään tätä törkyä pyytämättäni. Olen niin rehellinen ja vilpitön kuin osaan. En ole pyytänyt enkä tilannut. Kaikesta olen päässyt osalliseksi globaalissa EU:ssa, törkypostista, pankkien tukemisesta ja järjenköyhyydestä, kun päättäjät istuvat toisten housuilla tuleen. Jos isyysloma olisi nyt, kutsuisiko Katainen kannattajansa Tahkolle afterski-tapahtumaan satutunnille?

Ei kommentteja: