lauantai 27. maaliskuuta 2010

Siunatut isoäidit

Tarvitaan isoäitien karkottamisnäytelmä, että saadaan aikaan asiantynkää, josta keskustellaan. Siitä hyötyy suomalainen isoäiti. Äitinä, isoäitinä ja naisena en tarvinnut sukupuolenvaihtoa ollakseni kilttimummona mummolassa sukupolvenvaihdoksen kautta. Siihen liittyi vanhemmilta saatu prokura jo vuonna 1986. Muistan tuon aamun ja aikaisen puhelinsoiton, kun isä ei enää ymmärtänyt, mistä yhteiskunnan käymistilassa oli kysymys. Lupasin auttaa vanhempiani heidän ratkaisuissaan menemällä lakimiehen luo. 

Sisarukset ottivat vastaan 1/8 lahjakirjan lapsuuskotiin. Vävyt vetivät herneen nenäänsä, kun puolisot jäivät ulkopuolelle. Tuhlaajatyttö oli pyytänyt ennen tätä osansa rahana. Railakkaassa elämänmenossa löytyi onni, joka näki hyötymismahdollisuuden. Tyttö kuoli ennen isää, ja onni on kuolinpesänkuolinpesän osakas. Siinäkin laintulkinta antaa mahdollisuuden ulkopuolisen tulla perijäksi. Tärkeätä isälle oli kuitenkin saada kätkeä tyttärensä tuhkauurna äidin hautaan. Lapsuuskodin jakaminen halkomistoimituksella oli riitatilanne riitelijälle. Maanmittaustoimisto sen toteutti kalleimmalla tavalla. Myisimmekö maan kokonaisuudessaan halvasta hinnasta toimitusmiesten ystävän hyväksi. Edunsaaja olisi kunnan virkamies. 

Ostin riitelijän osuuden ja pelastin kolmen osakkaan kesämökkitontit omiksi. Kantatila jäi kiinteistöyhtymäksi. Jäädäkseni jatkamaan elämää lapsuuskotiin ei kuulunut kunnan suunnitelmiin. Heillä oli meidän rannalle uusiokäyttöä kunnan pienellä ja EU:n suurella rahalla. Yrittäessäni hoitaa osuuttani laillisilla toimituksilla, siitä tuli joukkoraiskauskohtaus. Minulle riittää vastustajieni tyhmyys, jonka heidän johtajansa sallii. Terveen järjen käyttö on kielletty. Siitä on aikaa 10 vuotta. Mieleenpainunut päivä on 6.2.2000.
Kuningas on kuollut. Eläköön uusi kuningatar! 


Historia toistaa itseään. Omaishoitoaika on päättynyt. Vallankäyttöä harjoitellaan kuin hutunkeittoa. Vai mitä se oli vuoron jakaminen kepinheitolla. Kättä siirretään mailassa ylöspäin ja kuka saa viimeiseksi oteen kepistä, heidän puoli saa aloittaa pelin. Pelissä on hyväksytyt säännöt. Yhteiskunnassa eletään kuin "avoimessa yhteiskunnassa, mutta säännöt ovat suljetun yhteiskunnan säännöt". Lama oli ohi, kulutusjuhlat alkoivat. Kaikki on pelattu velkarahalla. Itse maksoin kulutusluotolla sisarosuuden. Huijarit ovat maksattanneet minulla keksimiään maksuja. 
Humalassa ollut vakuutusvirkailija ei osannut päättää vakuutusta. En maksanut irtisanottua vakuutusmaksua ja kohta ulosottomies on ovellani. Sama oli TV-lupatarkastajan käynti ovella. Viestintävirasto ymmärsi. Jos digi-yhteyksiä ei ollut vielä olemassa, ei minun tarvinnut maksaa maksuakaan. 
Nyt on asiat toisin. Vaikka kiinteistössä ei olisi ristinsielua, peritään osoitteesta mediamaksu. 

Sokea pappi Jaakoppi saa päiväpostinsa. Minä elinkautista elävä lajittelen pappi Jaakopin postin. Henkilökohtaisesti olen käsitellyt minua koskevat kirjeet ja tehnyt omat ratkaisuni. Yhdistyksistä, joihin olen liittynyt, olen iloisesti eronnut. Organisaatiot jyräävät olemassa olevien ongelmien parissa. Minun epävirallinen organisaatio ratkoo ennalta arvaamattomia ongelmia. Niistä tämä viimeinen on suomalainen perhekäsitys, omaishoitaminen, kirkostaerottaminen ja karkottaminen. Turhautumiseni syy on kirjattu koulutusrahastoa koskevassa laissa. Ikä 64 v on ehdoton, työhistoria yhtä ehdoton: "YRITTÄJÄNÄ, MAATALOUSYRITTÄJÄNÄ, omaishoitajana ja perhehoitajana toimittu aika ei kerrytä työhistoriaa." Tämän lain noudattaminen tuotti tilauksesta suomalaiselle rauhan nobel-palkinnon. Isoäitien puolesta ei ole paljon tehtävissä. Ainoa ele on luopua sotilaspassista, jonka jälkeen ei ole enää käytettävissä kodin, uskonnon ja isänmaan puolesta. Eikä tämä ollut ensimmäinen sivariksi ilmoittautuminen upseerimieheltä. Minullakin on omat periaatteet, joita puoluepoliitikot ovat härskisti rikkoneet ottamalla vaalirahaa. Minulla on YKSI (1) ilmainen ääni. Minua loukkaa vaalirahakirje, että pitäisi kartuttaa jonkun vaalirahakassaa.
HOUSUT POIS ja valokuvaaja paikalle! Näistä kuvista kerätään suuret vaalirahat vuoden kuluttua. 

Suomen isoäidit tuntevat oman arvonsa, jonka tunnustamiseksi tarvitaan egyptiläinen ja venäläinen isoäiti. He ovat luomiskertomuksen viimeiset äidit, jotka ovat noudattaneet lisääntymisoikeutta. Koeputkilapset eivät tiedä, kenenkä sukusolut ovat heidän alkunsa. Toteutuu elämänkaaren tulevaisuus; koeputkesta rahan vaatimaan uraputkeen. Loppusijoitus ympäristöä saastuttamatta on koiranputken kasvualusta. Siinä putkiaivoille pähkäilemistä, kuinka heidän käy maailman muuttuessa asuinkelvottomaksi. Sopeutuminen ei tapahdu hetkessä, kun on hyvää syönyt, pehmeällä maannut ja virka-auton takapenkillä vaihtanut maisemaa kertoakseen vaalivalheitansa, jos vielä joku ei tiedä punaisesta viivasta. Minun vaalityö tehdään netissä, jos joku ei halua sitä estää yhteyskatkoksina.

Ei kommentteja: