sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Tähdet kertovat sen

Saan puhelinsoiton salaisesta numerosta. Keskenkasvuiset siellä kikattelevat, sanovat tuntevansa minut. Oliko siellä tyttöjä ja poikia, yritin erottaa äänistä. Kuulostivat kovin kimeiltä, joten luulen heidän olleen kastroituja äänen pitämiseksi tasolla ennen äänenmurrosta.
Tässä ajassa ovat mielipiteetkin lapsellisia, joilla yritetään loukata toista. Niitä kylvetään suureen ääneen ja suurella rahalla vaalimainoksissa. Rahoittajan nimi pitää näkyä suurissa kuvissa, joilla he kirkuvat mielipiteitänsä maailmalle.

Kuka teki oikein viime laman aikana? Kaikki muut paisi minä omaishoitajana. Se oli sodanjulistus syntymäkunnassani. Päättyi kohdaltani presidentin vaalipäivänä 6.2.2000. Presidentti uuden vuoden puheessaan otti esille presidentin valtaoikeuksien kaventamiseksi perustuslain muuttamisen, kun kokemus kohdistuu vain hänen kahteen presidenttikauteensa. Samalla se kohdistuu presidenttiin.
Sama ajojahti kohdistuu minuun hierojana 30 vuoden aikana. Kysytään joko thai hierontaa. Sieltä korkeimmalta taholta edunvalvoja on tullut koplansa kanssa siihen tulokseen, ettei hierojia tarvita. Ehkä Rauhan hierojana palkituksi asti. On näitä muitakin arvonalennusepäilyjä.

Muunnankin projektia, mikä on luvallista projektin toteutuksen aikana Rudolf Steinerin peruslain mukaan. Siihen antaa mahdollisuuden tallella oleva erityisosaaminen; tieto, taito, tunne. Työhuone on ollut erikoisen riiston kohteena. Saatuaan sen uhkailemalla eivät ole kuitenkaan pidempään sitä tarvinneet. Sekin on järjestynyt vuosien myötä. Samoin kohderyhmä, jotka tarvitsevat rahaa rankkoihin hoitoihin Osasto 10:llä.

Onhan minulla vielä toinenkin tehtävä olla sijaismummona mummottomalle syöpälapselle. En ole ollut tyrkyllä huipulle, kun presidenttikin on joutumassa sabotaasin kohteeksi. Globalisoitumisen myötä ollaan kuin sekahedelmä sekametelisopassa, kaikki syötävän hyviä. Olen saanut lisämausteen punkin välityksellä, että saanen olla rauhassa lähestymiskiellolla varustettuna.

Todellisen lähestymiskiellon rikkoja päättyi eroottiseen hautausmaahan. Se toimi woodoo-menona. Pelästyin ajatukseni vaikutusta. Sain rippiini vastauksen. "Ihmisten ymmärtämisessä on se vaara, että he ymmärtävät ymmärtämisen väärin ja tunkevat liian liki. Mutta nythän se asia on kukkapenkissä."
Ei tullut syyttömiä ruumiita eikä poliisitutkintaa. Kukaan ei valittanut eikä osoittanut minua syylliseksi. Tutkailkaa ymmärrystänne älkääkä tunkeko liian liki fyysisesti eikä sähköisesti. Miitta-täti tulee ja pistää poikkipuolin polvelleen ja antaa terapiaa, joka ei tehoa. Pitäisi antaa oikein isänkädestä.

Ei kommentteja: