keskiviikko 12. elokuuta 2009

Tulikettuja

dna, voisit sen tehdä hyvää metsästyslakia noudattaen. Ostit PHnetin liiketoiminna rahastaaksesi meiltä puhelin ja laajakaista maksuja. Vastineeksi et kuitenkaan ole pystynyt pitämään PHnetin tasoa. En ole tänäänkään niin kännissä, ettenkö sähköpostistani tunnistaisi vieraan miehen postin vastaanottajana, vai mitä tekee timo.hanninen@phnet.fi minun koneellani. dna, onnittelit kahdella kynäpussinkokoisella, fuksianpunaisella läppärin suojapussiksi tarkoittamallasi tuotteella hyvästä valinnasta. Kysyin puhelimella, mitä minä olin valinnut. Sieltä vastattiin, etten mitään ollut valinnut. Fuksiapunaista pussia ei tarvitse palauttaa. Ja kohta sama lähetys uudelleen kotiinkannettuna. 

Olen jo ostanut uuden modeemin, kun dnalla on omat laitteet minuakin varten. Tähän merkkisidonnaisuuteen olen törmännyt aikaisemmin leipoessani. On käytettävä Pirkka-leivinjauhetta, Pirkka-rasvaa, Pirkka-jauhoja. En ole käynyt vuosiin Pirkka-tuotteita myyvässä liikkeessä. Silti voin leipoa tuloksena tårtta på tårtta ja sitä on dna kaikessa rahastusyrityksessään. Fantasiana pojilla siittimet sikinsokin ja vieressä vielä viis tissii. 

Olen lopettanut yritystoiminnan vaaditulla ilmoituksella. Puhelinnumeron siirryttyä keltaisille lehdille kalliista maksusta en ole enää sielläkään tavoitettavissa. Kysyn uusilta soittajilta, mistä ovat numeroni ottaneet. Netistä. Kuinka se on mahdollista? Menen nettiin ja sieltä löydän hierojana itseni intiimihierontaa tarjoavien joukosta. Sinne en koskaan ole ilmoittanut palveluani. Nyt on siittimet sikinsokin. 
Naapuriin muutti Ilona kolmen tummahipiäisen lapsen kanssa. Lahdessa lapsilla oli parhaat mahdollisuudet päästä Steinerkouluun. Ilona piti huolen, että koirallakin on normaali sukupuolielämä samoin kuin itsellään. Aina eri ukko kainalossa esitteli minut oikeaksi hierojaksi. Siihen ukko loihe lausumaan, että oli saanut Ilonalta kunnon hoitoa. 
. Voi dnapoijat, ettekö millään pysty parempaan palveluun kun Ilonakin pystyi. 
Viimeksi piti ottaa jo modeemin lisäksi digiboxi saadaksenne myydyksi omat laitteenne tilalle ja minun hyöty olisi tarkastusmaksulta välttyminen. Vika oli kuitenkin kerroksen ja kellarin välillä, jonka korjauksesta ilmoitettiin. Vähitellen pääsen eroon dnasta, kun toiset yrittäjät kilpailevat samoista markkinoista.

Ei kommentteja: