keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Sieppaus- vai kaappausyritys

Samalla postiluukun kolahduksella pudotetaan kolme kirjettä nimelläni. Syntymäkuntani ei osaa korjata tietoja henkilökohtaisista syistä. Siellä on kunta naapurina, tiekunta isäntänä ja kunnan uusrikkaat mökkiläiset edunsaajana. Lapsuuskodin halkomisen jälkeen olen yksi omistajaosakas jäljellejääneeseen kantatilaan. Asioidenhoitajat kunnassa näkevät, että vanhalla rakennuspaikalla on minulla lomakiinteistö. Maksattavat tiemaksuja metsän lisäksi kuvittelemastaan lomakiinteistöstä. Nyt siitä on tultava loppu. Yhtään nimelläni tullutta laskua en maksa. Maksut on kohdistettava Kiinteistöyhtymälle, jonka tililtä maksut maksetaan.

Toisen laskun lähettäjä on dna. Osti PHP:ltä liiketoiminnan. Laskuttaa lankapuhelimesta ja laajakaistasta. Muutti omat ohjelmansa ja sai kaikki yhteydet sekaisin. Minun pitää yrittää jäljittää virheiden alkuperää ja kuka palauttaa toiminnot takaisin. Asiakaspalvelun sävystä en pidä. Se palauttaa vastuun vioista minulle. Enkö minä ymmärrä, mistä on kysymys? Ymmärrän, kun katson, mitä muuta laskukirje sisältää.
Sinulle on varattu nopeampi laajakaista. Nosta nopeuttasi uudelle tasolle. Nopeus on mukavuutta. Kokeile vaikka.
dna Palat
Voita musapuhelin. DNA kesämokkula liikenteessä. Miljoonia biisejä. Unelma ja kesä ne yhteen sopii. Taskukokoinen netti kesäksi. Huuked. Onhan sinulla jo DNA Viesti-palvelu? dna Etuoikeus antaa etua viikonloppuusi. Vuoden DNA:n paras mainos valittu. dna Edut: Seikkaile Väiskissä. Tilaa heti Aku Ankka. Makuunin etukupongit. Tilaa nyt viikonlopun Hesari. Säilytä perhesopu - hanki Rinnakkaiskortti. Onhan sinulla jo DNA Viesti-palvelu?

Mitä ne vanhat parrat tärisevät Suomen ukkoutumisesta? Luettuani dna:n mainospostin, olen vakuuttuneempi siitä, että ADHD lisääntyy. Se on erikoislahjakkuutta, jota ei ymmärrä, jos itse ei kanna ADHD-oireyhtymää. Hallituksen puheet ovat yhtä käsittämättömiä. Suomesta on tullut ADHD-landia. Presidenttikin pitää jättää lautasetta, että ADHD-läisten toimet eivät paljastuisi ulkomalla. Työpaikoilla poistetaan vierailun ajaksi ADHD-työkaveri, ettei näkyisi kenenkä varassa on innovaatiot missäkin puljussa. Viimeisin kaappaaja oli yksinyrittäjä lunnasrahoja kuskatessaan. Vallankaappaus on johdettu ylimmältä taholta vaalirahvilpillä, joka kuulostaa nakkivarkaudelta. Siitä saa enemmän vankeutta kuin talousrikoksista.

Ei kommentteja: