torstai 9. huhtikuuta 2009

Oikeusministeriö: ei sähköä uusintavaaleihin

Nyt huomataan vasta öljypaaston tärkeys. Kun sitä ei ollut käytettävissä, ei tarvinnut siitä luopua määräajaksi eikä pitää paastoa. Se oli aikaa tiettömän taipaleen takana 1900-luvulta lähtien. Juojärvessä oli juomakelpoista vettä. Ei tarvinnut lähteä vedenhakureissulle, kun kaikissa muissa kilometritehtaan matkoissa oli kylliksi. 
Murrosikäisenä en tutustunut sähköisiin ruudunkokoisiin kuviin karvattomista alapäistä kohtisuoraan kuvattuna ja esiteltynä. Kaikkea kiellettyä katsottiin avaimenreijästä. Näärännäppy silmäkulmassa paljasti salakatselun. Elävä kokemus oli minulle livenä talonmiehen kanssa saunassa. Saunoja ei ollut joka talossa tai säästettiin puissa ja vedessä, että aina käytettiin tarjottu lämmitetty sauna hyväksi. Siitä kerrasta olisin kieltäytynyt, mutta en tiennyt, että talonmies tulisi naisten kanssa saunaan. Talonmies oli mustatukkainen ja karvainen. Karvoitus jatkui sääriin asti. Mutta siinä välillä oli jotakin sellaista, jota en vielä siihen pieneen ikään mennessä ollut nähnyt. Perhekalleudet ulottuivat polviin. Ne olivat varmasti se osa miehestä, jota heimopäällikkökin arasteli lääkärikäynnillä riisuessaan bokserit. 

Sähköinen viestintä on sairasta, jos tämän alueen kuvatarjonta lähetetään sähköpostissa, pyytämättä. Siitä ei mummotkaan tykkää. TV diginä on sähköinen sovellus, josta ei päästä kaikkia tyydyttävään lopputulokseen. Kolme vuotta sitä odotin kylkiäisvalmiuksilla, mutta siitä ei tullut sen selvempää. Kokeile haarotinpalaa tai sorhaa modemin reikää hammastikulla. Mitä tarkoitti juosta kiiraa kiirastorstaina. Se voisi tarkoittaa pahan taruolennon karkoittamista pihapiiristä. Loput poltetaan poroksi kiirastulessa. Tarvitaanko sähköä demonien karkoittamiseen. 

KHO on antanut tuomionsa, kuntavaalien sähköisesti kadonneet äänet ovat iäksi menneet. Pitää uusia vetämällä viiva tai muistaa piirustaa symboli 69 niin monta kertaa, että riittää seuraaviinkin vaaleihin. Ilman sitä symbolista ääntä meidät hukka perii. Sekin koodi selvisi kysymällä. Nuoret miehet ovat luontevia. Vanhat kertovat seksiseikkailuistaan jopa thaityttöjen kanssa. Monen mittaisten näkemieni mitta on, karvatupsuja, jos jotakin vilahtaa. Suomalaiset ovat sairaita nenänpäätä myöten. 
Pohjolan naapurit eivät halua muuttaa tänne. Pitää turvautua velivenäläisiin, jos heillä olisi suuremmat halut omistaa meidän maankamaraa. Minulla on ystäviä niin idässä kuin lännessä. Luen kirjoja vankileireistä ja seuraan prinsessasatuja naapurimaissa. Aatteet ja ideologiat jätän toisten päänvaivaksi. Loppujen lopuksi on kyse omistamisesta. Kenellä on hän haluaa lisää. Ei tarvitse olla kovin kummoinen virkamies, hän mittaa jo toisen omaa lahjomilleen kavereille. Yhdessä olette vahvoja piilouduttepa minkä taakse tahansa.

Ei kommentteja: