torstai 22. tammikuuta 2009

Tahdon viettää juhlapäivää jälleen huomenna

Minä soitan harmonikkaa, ihmiset on kummissaan. Tahdon viettää juhlapäivää jälleen huomenna. 
Aamun ajatus tähän asti ja edelleen.

Muutos ei tule jos odotamme jotain
muuta ihmistä tai jotain muuta aikaa.
Me olemme niitä, joita olemme odottaneet.
Me olemme muutos, jota etsimme.
- Barack Obama

On syntymäpäiväni. Ravustus alkaa, siksi ei ole hyvä päivä juhlia joka kesä. Nyt tunnen kuitenkin oloni turvalliseksi. Päivä määrää elementiksi metallin ja tuhoavaksi elementiksi tulen. Tämä on selvinnyt 63 ikävuoteen mennessä. Nyt tiedän, mitä teen isona. Näin vanhaksi on pitänyt tulla. Olen iloinen elämästä ja olosta. Kiitän teistä kaikista, jotka voitte ottaa leirikutsun vastaan ja jakaa kokemuksen kuin mansikkakakun kanssani. (Säteitä-lehti 21.7.2004 Kympin Lapset-lehti tänään. Punainen lanka jatkuu KympinLasten hyväksi vapaaehtoistyönä.)

5.4.2013 blogger antaa mahdollisuuden lisätä Kotisivun yhteistyökumppanin KympinLapset ja Isovanhemmat linkiksi. Ensi kesänä tahdon viettää juhlapäiviä Kartanossa omalla ajalla, omalla tavalla ja omalla kustannuksella. Uusi lääkäri kyseli elämänlaadusta, kun ajanvaraus oli ilmoittanut käynnin tarkoitukseksi verenpaineen kontrollikäynti. Lääkärikoulussa oli opetettu, että muita oireita ei voi olla. Se on masennusta, mene psykiatriselle hoitajalle keskustelemaan. Kerroin pyynnön ajanvaraukselle, mutta en varannut aikaa, kun en tiedä, mistä olisin puhunut vieraalle ihmiselle. Luukun takana nainen nauroi silmät sikkuralla samalla, kun antoi lääkärille puhelinajan soittaa, mitä verikokeista paljastuu.

Poikkesin postissa ostamassa Wiljamille nimipäiväkortin. Pyysin vielä anteeksi pyydellen miespalvelijaa, ettei kertoisi hullun naisen käynnistä. Hänkin nauroi makeasti, sanoi tuoneen minun piristystä omaan päiväänsä. Nyt on etsittävä uusi lääkäri, joka ymmärtää jotakin borreliatulehduksesta. Vielä yhden kerran haluaisin kulkea omin jaloin Riverside Medical Clinic'alle.

Ei kommentteja: