tiistai 4. marraskuuta 2008

Palkintoviranomainen 4.11.3609

Jo on aikoihin eletty. Luukku lisäsi ominaisuuksia ja heti saan sähköpostia tulevaisuudesta päivättynä 2.11.3609. Kuinkahan monennen kerran silloin vuosisadan rakkaustarina kertoo uuden kihlatun löytymisestä. Tänään se on neljäs kihlasormus. Sitä ei voinut PuheJudo muuksi muuttaa. Sopii mainokseen, jossa 4 x kihlattu morsian vessapaperihuntu päässä esittelee löytöään, sen pehmeyttä ja pyyhittäviä ominaisuuksia. Tämä tapahtuu vuonna 3609, kuolemattomuus rakkaustarinoissa on ratkaistu siihen mennessä. 

Suuret ikäluokat vaihtavat viihteelle, eivät halua jatkaa työntekoa kuolemaansa asti. Ja miksi puurtaisimme, että jotkut saavat laatia meille lakeja, joita itse ei tarvitse noudattaa. Äiti varoitteli lapsia Pärnun hiekkarannalla paljastamasta, mistä on kotoisin. Jättäkää varikset rauhaan, että paikalliset eivät luule teitä maalaisiksi. 
- Äiti, mehän asumme maalla. Siellä ei vain ole näin suurta uimarantaa. Lahden laskettelumahdollisuuksista ei voi nauttia talvella, joten maine on mennyt talviurheilukaupunkina. Täytyy tuottaa pettymys hiihtolomaa suunnitteleville. 

Kela on muuttunut palkintoviranomaiseksi vuoteen 3609 mennessä kaivellessaan mummojen sukanvarsia, että voisi palauttaa Amerikkaan, mitä meiltä on jäänyt jäljelle. Palkintoviranomainen lähettää klikkaustietoja, johon voi maksaa viimeiset roponsa. Näin maailma toimii globaalisti. Amerikkalainen ei sanonut olevansa ylpeä veronmaksaja, kun irakilaisia pommitetaan. Totuus on tarua ihmeellisempää vuonna 2008, kun siitä luetaan 1601:n vuoden kuluttua.

Ei kommentteja: