perjantai 31. lokakuuta 2008

Töpöliputtajat

Silmät täynnä luontoa pidän lapsia opettajina Mestarin antaman ohjeen mukaan. Luonto tarjoaa esimerkin lajikohtaisesta sisäsyntyisestä ominaisuudesta pysyä elossaolon keveässä levossa. Viimeinen esitys on Pitkäpyrstötanssijan soidinmenot. Tanssii tahtien kanssa kalpenee linnnuille tarpeellisen tehtävän rinnalla lajin säilymiseksi. 

Kankitanssi johtaa politiikkaan, jopa puolueen puheenjohtajan kompetenssiksi näyttö on riittävä. Politiikan pölkky- tai härkäparitanssilla on tarkoituksensa. Eduskuntatalossa suomalaisittain siitä voisi käyttää nimeä pökkäyskisa tai sapelinkalistajien tanssi. Metropoleissa sitä tanssitaan seitsemän hunnun tanssina. Palkkiona on pää hopea lautasella. Jos vapaaehtoinen yhdistymisvapaus saa osallistujan hämilleen kuultuaan kysymyksen: 
- Mitä sinä täällä teet, olethan kohta eläkkeellä? 
- Sitä juuri, en ole vielä vanhainkotipaikkaa lakanoiden välissä varannut. 

Seuraan Leninin testamentin etenemistä. Jos suuntautumiseni on vaivaan vienyt neljännen ukkaasin noudattajana sanoudun irti kaikista yhteiskunnallisista yhdistyksistä. Sen tein jo opetellessani verkkokirjoitustaitoja projektikoulutuksissa. Mikään ei ole muuttunut tietotekniikan kehittyessä. Seksiä, viagraa ja rahaa kaupataan laillisin keinoin. Valtiopäivillä niin on päätetty, että huijarit saavat rahastaa. Siitäkin sanoudun irti puhelinmyyjien ilmoittaessa kohdalleni osuneesta onnenpotkusta lahjan muodossa. Ymmärrän asioita kysymättäkin, etkö sinä ymmärrä. Voiko kenenkään ihmisyyttä pitää ymmärrysasiana enempää kuin Kelan käsitellessä etuushakemuksia, kun on joutunut tilanteeseen, josta ei näy ulospääsyä. Onko kukaan enää oman elämänsä sankari?

Ei kommentteja: