torstai 23. lokakuuta 2008

Kirkkorukous: ja niiden puolesta, joiden osana on ostaa ja myydä

005000 - nollanollaviisinollanollanolla
Vaalirahoitukseksi tehty työ annetusta äänestä minun asioiden puolestapuhujalle ei ollut vaalirahakelpoinen arvoltaan. Tarjoukseni oli niin ällistyttävä, että hieroisinko kaikki äänensäantaneet meidän ehdokkaalle. Se toi esille kuitenkin vaalirahasotkun, jonka aiheuttivat Kehittyvien maakuntien Suomen liikemiehet vastikkeellisilla lahjoituksillaan. Yksi poliitikkopölvästi kehuu rikkoneensa lakia jättämällä ilmoituksen tekemättä. Minun antama hierontaseteli ymmärrettiin väärin. Ajanvaranneet tulivat hierontaan kukkakimppujen kanssa. Diiva palautti minut maahisten tasolle sanomalla: 
- Kunhan ensiksi minut hierot terveeksi, puhu sitten äänestäjien hieronnasta. Siinä kehoituksessa oli sama sävy kun 20 vuotta sitten uudessa palvelukeskuksessa. 

Kansanedustajan äiti piti etuoikeutenaan ohittaa ajanvarausjono ja tulla hierotuksi poikansa aseman perusteella ensimmäiseksi. Kun en lähtenyt tähän mukaan, tuli minusta sosiaalinen hieroja. Hierojien edunvalvojaksi värvätty kansanedustaja oli minua lähettämässä katuhuoraksi, kun palasin takaisin omaishoitoajan jälkeen. Vaikka vaellus on ollut vaivaista 8 vuotta, on se vielä vaivaisemmaksi tullut. Etsitään vaadittu lukumäärää ihmisiä, että kaupunki kannattaisi pelastaa. 

Verkkokirjoittajan talossa 5000 vierasta ei vielä takaa maailmanpelastumista. Viimeinen nolla vaihtuu ykköseksi ja kasvaa viideksituhanneksi ja toisen kerran viideksituhanneksi. Silloin viitosen edessä oleva nolla korvautuu merkityksellisellä ykkösellä. Sekään ei riitä omaishoitajien eikä hierojien pelastamiseksi, kun mikään ei riitä. Tyhjän saa pyytämättä, kun jokaisella on oma lehmä ojassa oman nahkansa pelastamiseksi.

Ei kommentteja: