perjantai 11. huhtikuuta 2008

Silmänsäästäjä

Viimeinen laulu ja viimeinen huuto sai tänä aamuna merkityksensä. Näytönsäästäjästä tuli valitsematta opastajani, mitä teen uuden näytön kautta ja mitä minun ei tarvitse katsoa. Musta väri peittää kaikki maikkarin kuvat. Saman söherryksen löysin apu-lehden kuvista. Onko tämä muistutus meille tirkistelijöiksi moitituille. Vanha merkki avaimenreijästä tirkkijöille oli näärännäppy silmäluomessa. 

Sexpower kuvina ei minua kiinnosta. Ehkä enemmän tuo mielikuvia, mitä pimeässä puuhataan. Kiiltomato kohdatessaan kotilon tunkee kärsänsä pehmeään jalkaan, ruiskuttaa myrkyllistä entsyymiä, joka alkaa jalkaa sulattaa. Kiiltomato imee sulavan osan ravinnokseen. Jäljelle jää kotilon koti, kalkkikuori. Meressä hylätyt kuoret saavat uudet käyttäjänsä. Kun mustaväri peittää kuvat, lähtee ajatus laukkaamaan kaiken kaupallisuudesta ihmisten maailmassa. Mummoja myytävänä tai viedään kunnalliskotiin, että joulukuusi mahtuu sisälle. 

Äitini halvaantui hiihtokisoja katsoessaan. Yhtä voimallisesti ravisteli minua inhoreaktio Lahden dopingkäryn käydessä. En uskonut sitä todeksi, mutta onhan se vienyt kuilunpartaalle siihen osallistuneet. Ainoa luonnonlahjakkuus on Nykäskylän Matti. Elämäntapa sen osoittaa, hulluuden ja viisauden (lahjakkuuden) raja on veteen piirretty viiva. "Kortti tuo, kortti vie" lausahdus paljastaa epäluotettavuuden, jota sillä oli tarkoitus peittää. Matti on pysynyt Mattina. Ei ole yllätyksiä odotettavissa. Samaa kaukonäkemistä odotan poliittisissa päätöksissä, että taloyhtiön ilmoitustaululta ei tarvitsisi lukea
*JK- lisäystä tupaantuliaisilmoituksesta. 
"Meillä on juhlat. Päätämme klo 23.00, jolloin järjestyssäännöissä ilmoitettu hiljaisuus alkaa."
*Ja Purasen akka valittaa aina*. 
Teetpä niin tai näin, on aina sanomista. Mikä meitä sudettisuomalaisia vaivaa??? Onko meistä tullut kemiallista valoa pimeässä heijastavia kiiltomatoja, ei vain koiraita vaan naaraidenkin pitää saalistaa syödäkseen. Jatkaa kiiltomatojen sukua. Lajinsäilyminen on kovaa taistelua. Syödä ennen kuin tulee syödyksi, varsinkin puoluepolitiikassa.

Ei kommentteja: