perjantai 2. marraskuuta 2007

Täydellinen rikos

Sisäinen minä
Raharyöstön estäminen on tämän aamun puheenaihe. Siirrän sen omaan omaishoitotilanteeseen. Rahoitustarkastus toteaa ja tuo julki omaishoitajien tuottamat säästöt yhteiskunnalle. Rikoksen valmistelu ei ole rikos, josta syytetään. Pitää puuttua yritysvaiheeseen, että rikosta valmistelleet saadaan kiinni viimetipassa. Huomataan puutteita estovälineiden riittävyydessä. Pitää hankkia sähköisiä etälamauttimia rikoksen ennaltaehkäisemiseksi. Viranomaishoidossa toteutuu täydellinen rikos.

Kuinka meillä otettiin käyttöön sana omaishoito, kun omaisia on vain viranomaiset, jotka puuttuvat omaishoitoon valmistelu-, yritys- ja toteutumisvaiheessa. Toisella kotimaisella työnimike, närståendevårdare on lähempänä totuutta, mitä sillä tarkoitetaan. Zu Hause Pflegen ja Hilfe für die Helfer sisältää koko totuuden kotirintamalla tehdystä työstä sukupolvesta toiseen. 
Radiopsykiatrini vastaa siitä, mikä meidät tekee hulluksi. Sanojen kaksoismerkitys. Puhutaan yhtä ja tarkoitetaan toista. 

Tässä lainlaatijat ovat antaneet viranomaisille laillisen oikeuden tehdä täydellinen rikos. Minulle se antaa draamanainekset. YEAT:n näyttökansio on pieni yhteenveto kaikesta tapahtuneesta, kun olen pitänyt huolta jokaiselle kansalaiselle kuuluvista oikeuksista ja velvollisuuksista. Itsemurhaiskulaukku on varustettu etälamauttimella. Se on kynä ja kirjoitustaito, sähköinen etälamautin on verkkokirjoitustaito. Olen siitä yhtä ylpeä kuin autistinen Juulia. Oli niin vaikea hoidettava, ettei kukaan suostunut ottamaan tilapäishoitoon. 13-vuotiaana hänelle tuli tilaisuus näyttää, että hän osaa lukea. Hän ilmoitti sen kirjoittamalla. Suurin loukkaus Juulialle oli ollut ymmärtämättömyys, että häntä pidettiin tyhmänä. Samaa voin sanoa monesta tohtorista, lääkäristä ja edunvalvojista, jotka ovat ymmärtäneet ymmärtämiseni väärin ja tunkevat liian liki. 

Johtajana toimin ulkoisen minän alueella. Sisäisen minän tunnen vain minä itse. Anna-Leena Härkönen opetti minulle, mikä on "Häräntappoase". Ei ole mikään saparoveitsi, jota teurastaja lähetti lapset hakemaan naapurista, kun kotipossua lahdattiin. "Sonja O." ei ole käynyt täällä, mutta nimilista sairaista roskapostinlähettäjistä jatkuu.

Ei kommentteja: