keskiviikko 5. syyskuuta 2007

Keskustelupuu syöpälasten isovanhemmille

Munkkiklubi on saanut keskustelupuun ikoniksi japanilaisen bonsain. Olemme tulleet tutuksi syövän kanssa kaikkein heikoimman lenkin kautta elämässämme. Lapsenlapsen elämän puolesta opimme ikiaikaisen taistelun, ettei elämä ole vain eteenpäin mennä porskuttamista huomaamatta, mitä lähipiirissä tapahtuu. On pysähdyttävä kuuntelemaan, mistä tämän ajan vitsaus muistuttaa.

Keskustelupuuta olen kasvatellut vuoden ja saanut sille paikan keskustelupalstalla. Osallistuminen vaatii rekisteröitymisen, mutta tähän voi osallistua kommenttiosiolla. Kysynkin: Onko hamppuvarpua näkynyt? Niitä oli useita lintujen ja lasten yhteislaulukonsertissa Kuortinkartanon pihanurmikolla kesäisenä keskiviikkoiltan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olin aivan tosissani, kun kerroin oopperahaaveesta. Koko ajan soi päässä jokin outo sävelkulku, jossa ei ole kuuntelijan mielestä päätä eikä häntää. Välillä tulee ilmoille sanallisia huokauksia, kun kuulen jonkun olevan hädissään. Säestäjistä kiitän. Olisiko pari hamppuvarpua ja avustajat riittävä vahvuus oopperan taakse. Se pitää testata.