torstai 22. maaliskuuta 2007

Rakkauden tilit

Munkkiklubi on pään tuuletus paikka. Se on kesäajaksi muuttanut majakalle. Odottelen, jos joku tulisi käymään. Olen tehnyt selväksi rakkauden tilit, joista verottaja pitää huolen. Olematon työurani sai ihan laillisen lopun. Voin katsoa aikaa ennen kuin lähetyskalenteri vaihtui eurolaskimeen. Lähetyskalenterin aika päättyi neljänteen käskyyn. Vanhempani ovat kuolleet, joten en voi muuta kuin kunnioittaa heidän muistoaan. 

Aika jatkuu 4. käskyn muistutuksella, että meillä on muitakin piäsnuatikoeta kuin vanahemmat. Yhteiskunnan vallanpitäjien kanssa käyn nyt eläkeläisenä kaksintaistelua, jossa jokainen sanomisillaan puolustaa tekojansa, mutta puhuu rakkauden lakeja vastaan. Siksi olen jakanut käskyt vain jokaisen henkilökohtaisen vastuun alueeksi Vieraskirjaan ja Munkkiklubille, jossa pitäisi rakastaa lähimmäistään niinkuin itseään. Jos joku yläpuolelleni asettunut luulee, että minua pitää rangaista, niin ehkä olen sen antanut anteeksi YEAT:n näyttökansiossa. Muuten voin varata raipat ovenpieleen ja lähtiessä ruoskia itseäni säästyäkseni joutumasta kiusaukseen ja kohtaamasta pahaa. 

En tiedä kummassako on suuremmat viettelykset, olla luostarissa sisällä vai ulkona. Tuli vain mieleen, kun oma askeettinen elämä sai vastauksen. Luostari ei ole vanhainkoti, vaan sinne pitää tulla kilvoittelemaan lihanhimoja vastaan. Minun Munkkiklubini on avoin yhteisö, jossa on voimassa ikiaikaiset rakkauden lait. Yhteiskunta on kehityksensä tässä vaiheessa, jossa mikään ei riitä ja siksi noudatetaan suljetun yhteiskunnan sääntöjä, joita rikotaan luvallisesti laatimalla uusi laki. Tästä on tähtihetket merkitty omaishoitajillekin.

Ei kommentteja: