lauantai 10. maaliskuuta 2007

Mainoksen mahti

En koonnut YEAT:n näyttökansiota pöytälaatikkoa varten. Käynnistämisprojektin esittelysivulla on kaksi puhuttelevaa kuvaa ja tekstiä. "Oikeus lukutaitoon kuuluu kaikille." Kuvassa aasialaisia tyttöjä kirjoittamassa kynällä. " Yhteiskunta, jossa keskustelu on lakannut, on kuollut yhteiskunta." Logona Päijät-Hämeen Verkko-opisto www.sytty.net  
Minulla ei ollut verkkokirjoitustaitoa, opettelin sitä eläkeikäisenä projektin antamalla mahdollisuudella. Mutta kirjoittaakseni hankin PC:n käytettynä, nettiyhteydestä maksan kuukausimaksun. Voin hoitaa asiani netin kautta, mutta muuta keskustelua ei ole kuin synkkää yksinpuhelua roskapostia poistaessani. Sillä onhan miljoona kansalaista ilman tarvittavia välineitä. Koululaitokset ovat uusineet kalustoa. Käytössä olleet koneet poistettiin kaatopaikalle auton lavalla. Se oli salamyhkäistä kuin rahakuljetuksen onnistunut ryöstö.
 

Hyvinvointivaltiossa on tähän varaa, ei jaeta tarvitseville edes pienestä korvauksesta vaan näen koneen puristettuna kasaan kuin 007 - elokuvassa auto kultaharkkoineen ja kuljettajineen otetaan talteen pienenä pakettina. Sellaiset on pelisäännöt. Lukutaitoa opetetaan kaatopaikkakansalle, joka elää kaatopaikan varassa. Ei nähdä, mitä omassa maassa oikeasti tarvitaan. On paras rakentaa vartioituja rikkaiden asuntoalueita, että rotuhygienia säilyy. Jäänkin vapaaehtoisesti hyvinvointivaltion kaatopaikalle, sillä olenhan eläkkeeni ansainnut. Seuraan aarrekartaa ja runoroskis kertoo totuuden hyvinvoinnista. Tutkitaan vaalirahoitukset vaalin jälkeen.

Ei kommentteja: