tiistai 13. helmikuuta 2007

Uusi osoite

Hätääntynyt pyyntö: "Kun sinä menet sinne Munkkiklubille, älä kerro, että olet minun mummo." Lupasin säästä pienen tytön julmalta jumalalta, jolle Sinuhe oli uhrannut rakkaansa. 
Politiikassa on rituaalit menossa. Kuka keksii kilpailussa mitä kauheimpia uhkakuvia tapahtuvan, jos sanojat eivät olekaan voitolla äänestyskyselyissä.

Nyt olen tullut Munkkiklubille. Tarkkailen subjektiivisesti, mitä on saatu aikaan kuluneena vaalikautena. Kierrätystä: Pappi tulee surutaloon. Emäntä on kuollut. Esittää osanottonsa leskelle, joka tokaisee: 

- Olisihan sillä vielä pienet pojat harjoitelleet. 
Päällimmäisenä oli ajatus polkupyörän katoamisesta. Polkupyörän olisi voinut vielä antaa sukulaispojille, joille se oli tullut luvatuksi. Mutta varas ehti ensin.
 

Pääkallonpaikalla on ollut suuria suunnitelmia itsekunkin päänmenoksi. Mutta naapuri ehti ensiksi. Kaupallinen edustusto työllisti naisiaan ja paljastui. Hitaana hämäläisenä hierojien edunvalvojalta tuhraantui 20 vuotta julkilausumaan laillistettujen hierojien tuotteesta: Hieroja on kuin katuhuora, pitää hieroa periaatteella, "kuka kysyy, kuka maksaa". 
Hän kuvasi suomalaista hoidon tasoa. Hänellä oli ollut pää irti. Kun se liitettiin runomaratoonarin jalkoihin, hänestä tuli kansanedustaja. Itse yrittäjän erikoisammattitutkinnon suorittaneena hierojana ja omaishoitajana olen kirjannut kaiken näyttökansioon, mitä tapahtuu, kun toiselle kumartaa, niin toiselle pyllistelee ja vielä housut nilkoissa.
Hierojista huoria ja huorista salarakkaita, kun oma etu on kyseessä, mistä vaalirahoitus järjestyy.
Minulla ei ole kuin yksi ilmainen ääni annettuna oikealle ehdokkaalle. Vain annetut äänet lasketaan.


12.2.2011 
Miksi äänestän?
Se on ainoa oikeuteni Syntisenlaulunmaassa ja sitä yhtä ilmaista ääntä on syynätty puolelta ja toiselta. Onko se ostettu vai monistunut, kun äänestäjien lukumäärä ei vastaa äänimäärää. Sitä tutkimaan pitää kutsua ulkolaisia vaalitarkkailijoita. Muut oikeuteni on minulta otettu pois ehdottoman yli-ikäisenä ja ilman työhistoriaa. Komukit kulkevat maailman ympäri muistamatta, miksi kulkevat. Lyyli Kipot kansoittavat kaikki palvelupaikat.
Vaalikautena meistä varhennetuista vanhuksista on tullut nuorten missukkapoliitikkojen mielestä kaiken pahan alku ja juuri. Kokovartaloministeri omalla vahvuudellaan julistaa. 
- Irlantia on tuettava, että eläkeläisten rahat säästyvät. Se paljastaa, että ulosotonuhalla maksamamme eläkemaksut on pelattu uhkapeleissä. Sama kohtalo on veteraaneille kerätyt rahastot. Mitään sieltä ei liikene veteraanien kuntoutukseen. Jos nyt  poliitikon suulla ja silmillä ei näe kuntoisuuden mitaksi kaiken kattavaa lupausta "havuseppele haudalle kuoltua". 
Palataan päiväjärjestykseen säätämään lakeja yhteisten asioiden hoidon turvaamiseksi. Vaihdetaan palveluseteli sosiaaliseen lompakkoon, jota ensiksi ehtinyt ei putsaa kokonaan. Ylijäämä miljoonille on minulla käyttöä rosvopaistin kypsennyskääreenä. Sitten tiedän, miltä rauha tuoksuu.

Ei kommentteja: